2024-05-21 09:44:35
Φωτογραφία για Ντόμινο εξελίξεων-  Η Φαίη Σκορδά, το Mega και η… «σφήνα» του ΑΝΤ1
Λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, ο Alpha ανακοίνωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι δεν θα προχωρήσει σε ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, όπερ σημαίνει ότι η εκπομπή «T-live» θα κατεβάσει αυλαία στα τέλη Ιουνίου.

Τι θα πάρει τη θέση του; Σύμφωνα με την RealNews και την Ναταλια Ανδρικοπουλου το σενάριο που κυκλοφόρησε αρχικά και μιλούσε για επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha δεν έχει καμία βάση.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται μεν σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο την ανάληψη εκπομπής στη late night ζώνη.

Μια άλλη πληροφορία που κυκλοφόρησε θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να μετακινείται στον Alpha για να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο, για την ώρα, το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Το κανάλι της Κάντζας εξετάζει διάφορες λύσεις για τη ζώνη 15:00-17:00, μεταξύ των οποίων είναι και η κατάργηση του slot για ζωντανή εκπομπή και η κάλυψη του κενού με επαναλήψεις του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.


Την ίδια στιγμή, μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, που αποχωρεί από το Mega στις αρχές Ιουλίου, ένα βήμα πιο κοντά στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού φέρεται να βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει την εκπομπή «Πάμε Δανάη» να μεταφέρεται από τις 9:40 στη ζώνη μετά τη 1 το μεσημέρι.

Οι τελικές αποφάσεις στο Mega θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου, ενώ στο επίκεντρο του «σούπερ ντόμινο» βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Fay’s time» φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με το Mega, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το Πάσχα πραγματοποίησε εκ νέου συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού.

Την ίδια στιγμή, «σφήνα» στη διεκδίκηση της Φαίης Σκορδά φέρεται να μπαίνει στο παρά πέντε και ο ΑΝΤΙ, που έκανε κρούση στην παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του ΑΝΤ1 δεν αφορά την ανάληψη συγκεκριμένου slot στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά επικεντρώνεται στην αξιοποίηση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το σενάριο που διακινείται σε ρεπορτάζ της τελευταίες ημέρες, που θέλει τον ΑΝΤΙ να σκέφτεται να αναλάβει η Φαίη Σκορδά εκπομπή αμέσως μετά το «Πρωινό», διαψεύδεται από πηγές του καναλιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φαίη Σκορδά βρίσκεται πιο κοντά στο Mega, ωστόσο, σε περίπτωση που το κανάλι της Συγγρού αποφασίσει να μην την αξιοποιήσει στην πρωινή ζώνη 9:00 με 12:00, τότε θα εξετάσει πιο σοβαρά την πρόταση του ΑΝΤ1.

Τέλος, ο ΣΚΑΪ προχωρά στον σχεδιασμό για κατάργηση των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ έχει κλειδώσει η συμφωνία με τη Βίκυ Καγιά για την ανάληψη νέου ριάλιτι μόδας σε παραγωγή της Silverline Media στη ζώνη 15:00-17:00.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ