2025-03-14 09:49:57
Φωτογραφία για Πολλά λεφτά για το Grand Hotel του ΑΝΤ1...
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα ποσά που χάλασε η παραγωγή της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1. Δείτε τι προέκυψε από το αντίστοιχο ρεπορτάζ και τι κόστισε παραπάνω;

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Grand Hotel», έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα φέτος και με βάση το ρεπορτάζ της της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα «Real Life», είναι από αυτές τις σειρές που σπαταλήθηκε αρκετό χρήμα.

Συγκεκριμένα, βάσει του ρεπορτάζ που βγήκε στη φόρα, το κόστος της καθημερινής σειράς που αναβιώνει την εποχή του 1925 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά ανέρχεται στα 6,6 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το “Grand Hotel” εντάχθηκε στο επενδυτικό σχέδιο του ΕΚΚΟΜΕΔ με τις επιλέξιμες δαπάνες να αγγίζουν τα 6.618.000 ευρώ για συνολικά 150 επεισόδια.

Λόγω αυτών των νούμερων στις δαπάνες αυτές, το ποσό της επιχορήγησης που θα δοθεί στον ΑΝΤ1 για τη σειρά, ανέρχεται στα 2.647.000 ευρώ. Μάλιστα, νέες πληροφορίες έδειξαν πως ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει η αγαπημένη αυτή σειρά για ακόμη μια σεζόν, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη απόφαση για κάτι τέτοιο.

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ