2012-07-03 15:29:10
Φωτογραφία για Ποιος σκότωσε αυτά τα κουτάβια στην Πάρο;
Αμοιβή προσφέρει ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου PAWS σε εκείνον, που θα τον οδηγήσει στον εγκληματία, ο οποίος εγκατέλειψε μέσα σε μια κούτα δίπλα από τα... σκουπίδια έξω από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου στις Καμάρες στην Παροικιά.

Όταν εντόπισε χθες τα κουτάβια ο Δημήτρης Τριαντάφυλλος, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, τα τρία μωρά ήταν ήδη νεκρά! Τα δύο, που ήταν ετοιμοθάνατα, προσπάθησαν, να τα συνεφέρουν τα μέλη του PAWS, όμως ήταν ήδη αργά.

Όποιος γνωρίζει ποιος διέπραξε αυτό το έγκλημα, που εκθέτει και δυσφημεί και τους Παριανούς και την Πάρο εντός και εκτός Ελλάδας στη μέση μάλιστα της τουριστικής περιόδου – και ενώ ήδη η κατάσταση στο νησί με τη μείωση του τουρισμού είναι πολύ δύσκολη – μπορεί να επικοινωνήσει, για να τον καταγγείλει, είτε με τον PAWS στο τηλέφωνο 6975060927 είτε με την Αστυνομία και το Α.Τ. Παροικιάς στο τηλέφωνο 2284023333.

Γιατί εκείνος που πέταξε τα κουτάβια για να τα εξοντώσει, δεν φρόντισε να στειρώσει την σκυλίτσα του; Αν έχετε ζώο και ψάχνετε τρόπο να το στειρώσετε με πιο συμφέρουσα τιμή επικοινωνήστε με τον PAWS.

Αν βρείτε ζώο που εγκυμονεί επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Προστασία Ζώων Πάρου PAWS. Η διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων θα επιτευχθεί μόνο αν πραγματοποιούνται διαρκώς στειρώσεις.

zoosos.gr

ΤΟ ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! LORD OF THE RINGS !!! ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΏ ΔΩΡΕΑΝ !!!
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ