2012-07-03 20:22:58
Φωτογραφία για Η... Αγία Τριάδα του πάγκου...
Φτάσαμε στην πρώτη εβδομάδα του Ιούλη και η θέση του προπονητή στον μπασκετικό Ολυμπιακό παραμένει άδεια. Διαβάστε ποιός είναι το νέο όνομα που εξετάζεται από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Το θέμα του προπονητή στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν έχει κλείσει και ο κόσμος της ομάδας αρχίζει να ανησυχεί. Από εκεί που όλοι νόμιζαν οτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κοιτάζουν τρεις περιπτώσεις προπονητών, οι οποίοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να αναλάβουν τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο ένας είναι φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Την προηγούμενη Δευτέρα έγινε ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και υπήρξε μια πρώτη συμφωνία αλλά μέχρι εκεί. Ο ελληνικός Τύπος βούιξε(μαζί και εμείς) οτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναλάβει από... Δευτέρα(02/07) τον πάγκο του Θρύλου, αφού οι πληροφορίες αυτό έλεγαν χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει τελικά κάτι τελεσίδικο.


Ένας άλλος προπονητής που γνωρίζαμε οτι βρισκόταν-ται σε επαφή με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, είναι ο Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ. Ο ίδιος αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές αλλά ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε οτι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να προπονήσει μία ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία του Θρύλου.

Ο τρίτος που μπήκε στη λίστα των Αγγελόπουλων από το... παράθυρο, είναι ο προπονητής της Λαγκούν Άρο, Σίτο Αλόνσο. Ο Ισπανός προπονητής οδήγησε την ομάδα του στην 5η θέση της ACB και κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή του ισπανικού πρωταθλήματος. Το όνομά του έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ και εξετάζεται σοβαρά και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα γνωρίζουμε αν θα αναλάβει τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. 

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ