2012-07-03 20:27:06
Φωτογραφία για «ΝΑΥΑΓΗΣΕ» Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΛΕΜΙΝΓΚ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;
Απομακρύνεται οριστικά από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ, όπως αναφερει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", καθώς οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν σε ουσιαστικό επίπεδο, την ώρα που το deadline της Μπάμπεργκ για να λύσει το συμβόλαιό του έληξε.

Έτσι ο Αμερικανός προπονητής που τις τελευταίες ημέρες ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας των αδελφών Αγγελόπουλων για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα μείνει στην γερμανική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μένει να δούμε αν θα ενεργοποιήσει την συμφωνία που έχει εδώ και οκτώ μέρες με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (η στάση της ΚΑΕ την τελευτσία εβδομάδα δεν δείχνει ότι είναι η πρώτη επιλογή) ή θα εξετάσει και άλλες περιπτώσεις προτού καταλήξει. Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι αυτό του Σίτο Αλόνσο που έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Λαγκούν Άρο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει στα υπόψη και άλλη περίπτωση... έκπληξη.

Με τον πρώην προπονητή της ομάδας από την χώρα των Βάσκων, έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή, αλλά σε πρώιμο στάδιο και χωρίς κάτι χειροπιαστό. Έτσι, ο γρίφος του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού καλά κρατεί, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει λυθεί οριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ωρα για Πετρέλαια...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ωρα για Πετρέλαια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ