2012-07-03 22:49:02
Φωτογραφία για Σκουρλέτης: Παθητική η στάση της κυβέρνησης
Για «παθητική στάση» απέναντι στην τρόικα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. «Εν μέσω δηλώσεων εκ μέρους ευρωπαίων αξιωματούχων καταφθάνει η τρόικα στη χώρα μας κάνοντας... σαφές πως δεν συζητάει κανενός είδους επαναδιαπραγμάτευση. Ενθαρρυμένη από την παθητική στάση της συγκυβέρνησης στη τελευταία Σύνοδο Κορυφής, την επιστολή του πρωθυπουργού, αλλά και τις δηλώσεις των λοιπών μνημονιακών εταίρων θέτει ζήτημα περαιτέρω μείωσης των μισθών και προετοιμάζει τους όρους λεηλασίας του δημόσιου πλούτου» ανέφερε.

«Ένα είναι βέβαιο, πως αν συνεχιστεί η εφαρμογή του μνημονίου όχι μόνο θα απομακρυνθεί η χώρα μας από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και από την ίδια τη ζωή. Πρόκειται για μια πολιτική αποδειγμένα πλέον άκρως καταστροφική και επικίνδυνη και τυχόν παράτασή της οδηγεί στον όλεθρο» πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης.

«Ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της μέχρι τώρα μνημονιακής συγκυβέρνησης, η σθεναρή αντιπολιτευτική της στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Άλλωστε, τα ζητήματα του κυβερνητικού προγράμματος τα έχει ήδη απαντήσει μέσω της απαρέγκλιτης εφαρμογής του μνημονίου» κατέληξε στη δήλωσή του.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ