2012-07-03 22:48:08
Φωτογραφία για ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με δήλωσή του στο Sport24.gr ο εκπρόσωπος του Κρις Φλέμινγκ στην Ελλάδα, Γιώργος Δημητρόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ πρόταση του Ολυμπιακού προς τον Αμερικανό προπονητή της Μπάμπεργκ, διευκρινίζοντας ότι οι επαφές τους ήταν κυρίως διερευνητικές Όπως χαρακτηριστικά είπε οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν το «status» του 42χρονου κόουτς…

Αναλυτικά:

Ο Κρις Φλέμινγκ βρέθηκε αρκετά ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας ρώτησαν να μάθουν το ακριβές εργασιακό καθεστώς του Αμερικανού προπονητή με τη Μπάμπεργκ, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη γερμανική ομάδα και ενδεχομένως να μην είχαν κατασταλάξει κιόλας ως προς τον διάδοχο του Ντούσαν Ιβκοβιτς, δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση και έτσι ο 42χρονος κόουτς θα συνεχίσει το έργο του στον ίδιο πάγκο.

Με αφορμή, μάλιστα, ορισμένα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Πειραιώτες να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση προς τον Φλέμινγκ, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπό του Γιώργο Δημητρόπουλο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος στις εξηγήσεις του δίνοντας ένα τέλος στην υφέρπουσα φημολογία των τελευταίων ημερών.


"Όλο αυτό τον καιρό, υπήρξε ενδιαφέρον εκ μέρους του Ολυμπιακού για τον Κρις Φλέμινγκ, για τον οποίο γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπάμπεργκ. Οι επαφές, λοιπόν, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού περιορίστηκαν στις διερευνητικές επαφές που είχε μαζί μου, ωστόσο δεν θα μπορούσε ποτέ να καταθέσει επίσημη προσφορά εάν πρώτα δεν είχε απευθυνθεί στη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου", σχολίασε ο μάνατζερ, που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τον Γιώργο Πρίντεζη και αυτή την εποχή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους.

"Είναι απολύτως θεμιτό και λογικό", συμπλήρωσε ο Γιώργος Δημητρόπουλος:

"ο Ολυμπιακός να επιθυμεί να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους της αγοράς για να πάρει την οριστική απόφασή του ως προς την πρόσληψη νέου προπονητή, ωστόσο ο σχεδιασμός της Μπάμπεργκ δεν μπορεί να περιμένει, άρα χρονικά πλέον, το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει, τουλάχιστον για αυτή τη φορά".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ