2012-07-04 08:45:02
Φωτογραφία για «Πιο μεγάλος ο Παναθηναϊκός από Ολυμπιακό»
Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάικ Μπράμος τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» είναι μεγαλύτερος σύλλογος από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Μάικ Μπράμος

-Μάικ καλημέρα. Έχεις συνειδητοποιήσει πως πλέον εκτός από παίκτης της Εθνικής Ελλάδας είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού;

«Είμαι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα από τα όνειρα που είχα. Να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι το μεγάλο άλμα της καριέρας μου και ειλικρινά δεν σου κρύβω πως ανυπομονώ να πάρω μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μου. Ακόμα δεν μπορώ να πω ότι το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως, αλλά κάθε μέρα που περνάει θα προσπαθώ να το… καταλάβω».

-Όλον αυτό τον καιρό στην Ελλάδα ακούγαμε και διαβάζαμε πως θα γίνεις παίκτης του Ολυμπιακού. Τελικά πώς πήρες την απόφαση να φορέσεις τη φανέλα με το τριφύλλι; Ήταν δύσκολη αυτή η απόφαση;


«Μετά το τέλος της περιόδου ήξερα πως δεν ήθελα να συνεχίσω στην Ισπανία. Έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα. Όταν έμαθα για τις προτάσεις που είχα, ήξερα πολύ καλά πως ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφασή μου. Είχα μιλήσει και με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πιο μεγάλος σύλλογος, κατά τη γνώμη μου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε το Πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα. Και μου ταιριάζει πιο πολύ στη φιλοσοφία».

-Ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Θέλεις να πεις κάτι στους φιλάθλους του «τριφυλλιού»; Άλλωστε όταν αγωνίστηκες στο Περιστέρι τους… πρόλαβες.

«Έπαιξα μόλις για έναν χρόνο στην Ελλάδα, αλλά τον Παναθηναϊκό πρόλαβα να τον αντιμετωπίσω. Και κατάλαβα καλά πόσο αφοσιωμένοι στην ομάδα είναι οι φίλοι του. Και αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για όλους μας. Θέλουμε τη βοήθειά τους, θέλουμε τη στήριξή τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Ο κόσμος είναι βασικό στοιχείο της προσπάθειάς μας. Όλοι ξέρουν το πάθος που έχουν και φέτος η ομάδα τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γνωρίζουν άλλωστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στο τέλος να πανηγυρίζουμε τίτλους, όπως έχει μάθει να κάνει ο Παναθηναϊκό».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ