2012-07-04 09:16:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Απολύσεις εδώ και τώρα
Ξεσκίστε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου, των ΔΕΚΟ κλπ. Απολύσεις εδώ και τώρα. Και έχω να προτείνω μερικούς από προσωπική εμπειρία:1. Τους υπαλλήλους του 2ου ΚΕΠ Ευόσμου οι οποίοι παραμονή των Φώτων χωρίς να είναι αργία κανένας τους  δεν ήταν στη θέση του.

2. Τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την έκδοση του ΑΜΚΑ. Αν και τους ενημέρωσα για τα λανθασμένα στοιχεία που έχουν στο σύστημά τους για το άτομό μου ποτέ δεν έκαναν τις διορθώσεις και προφανώς ποτέ δεν μου έστειλαν πίσω την κάρτα με σωστά τα στοιχεία.

3. Την υπάλληλο του ΙΚΑ και τον προϊστάμενο της που έχασε στα ΚΤΕΛ Αθηνών μεταξύ άλλων εγγράφων του ΙΚΑ και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής μου ταυτότητας. Μετά από καταγγελία μου και ΕΔΕ βρέθηκε η υπεύθυνη, αλλά το πόρισμα της ΕΔΕ ήταν πως δεν έγινε και μεγάλο κακό από την απώλεια των εγγράφων καθώς θεώρησαν πως τα έγγραφα δεν μπορούσαν να βρεθούν (ασχέτως που βρέθηκαν και τα έχω στην κατοχή μου, εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη και αυτά χάθηκαν Αθήνα). Δεν επιβλήθηκε κανενός είδους ποινή σε κανέναν. Απλά μου γνωστοποίησαν το όνομα της υπαλλήλου και του προϊσταμένου της.


4. Τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνη για την έκδοση των νέων πλαστικοποιημένων διπλωμάτων οδήγησης. Χρειάστηκε να τυπώσουν 3 φορές το δίπλωμα για να πετύχουν σωστά τα στοιχεία μου. Καλά διαβάσατε 3 (τρεις) φορές.

5. Τους ταχυδρόμους του Ευόσμου που επί σειρά ετών τα γράμματα δεν τα τοποθετούσαν στα γραμματοκιβώτια της οικοδομής, αλλά σε ένα κουτί που έχουμε για διαφημιστικό υλικό.

6. Τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ γενικότερα, γιατί γράμμα από την Καλαμαριά προς τον Εύοσμο (μέσα στην ίδια πόλη, απλά άλλο δήμο) με σφραγίδα ταχυδρομείου φαίνεται το γράμμα να έχει κάνει 10 (δέκα) μέρες να φτάσει στον προορισμό του.

Από προσωπική εμπειρία έχω και άλλες περιπτώσεις, αλλά ας αναφέρω και μία ακόμα άσχετη περίπτωση που έχει όμως αναφερθεί στον τύπο. Υπάρχει υπάλληλος του ΟΣΕ (θέση σταθμάρχης) σε περιοχή που όμως δεν υπάρχουν γραμμές του τρένου.

Οπότε όχι κολπάκια με συγχωνεύσεις, εφεδρεία και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Απολύσεις εδώ και τώρα.

Και κάτι ακόμα γιατί ειδική μεταχείριση από τα δικαστήρια μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν χρέη; Να διαγράφονται και των ιδιωτικών υπαλλήλων τα χρέη.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ