2012-07-04 09:19:30
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΤΕΡ: ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΛΕΜΙΝΓΚ
Στον πάγκο της Μπάμπεργκ θα παραμείνει τελικά ο Κρις Φλέμινγκ, κάτι που συνεπάγεται... ένα όνομα λιγότερο στην λίστα του Ολυμπιακού.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον νέο τεχνικό της ομάδας και αυτό μεγαλώνει τα ερωτηματικά. Το δεδομένο πάντως είναι ότι ένα από τα ονόματα που ακούγονταν και μάλιστα "δυνατά", πλέον έχει διαγραφεί από την λίστα των ερυθρόλευκων και αυτό είναι το όνομα του Κρις Φλέμινγκ, με τον Αμερικανό να ενημερώνει τους ανθρώπους της Μπάμπεργκ ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής των νταμπλούχων Γερμανίας, Λάουτ Χάιντερ, που δήλωσε ότι: «Είναι αλήθεια πως ο Φλέμινγκ μιλούσε με τον Ολυμπιακό, αλλά μας ενημέρωσε πως θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμένει το φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο, αλλά να μην έχουν ακόμα απορριφτεί εντελώς οι περιπτώσεις του Ηλία Ζούρου και του Σίτο Αλόνσο. Ο δεύτερος ωστόσο φαίνεται πως έχει προτεραιότητα του την παραμονή του στην Ισπανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ