2012-07-04 12:17:04
Φωτογραφία για «Σε πολύ καλό κλίμα» η συνάντηση Ράιχενμπαχ - Λιβιεράτου
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον υπουργό ΠΕΚΑ Ευάγγελο Λιβιεράτο, η συνάντησή του με τον επικεφαλής της task force Χορστ Ράιχενμπαχ «Η ομάδα αυτή υπό τον κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και στη διαχείριση του χώρου», δήλωσε ο κ. Λιβιεράτος.

Ανέφερε επίσης ότι η συζήτηση ήταν «πάρα πολύ καλή, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων» και εξέφρασε την πεποίθησή ότι «αυτή η καλή συνεργασία με την task force, δηλαδή με αυτή την ομάδα βοήθειας και συνεργασίας, θα συνεχίσει και στο μέλλον».

«Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένους τομείς που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία, και είναι πολύ σημαντικοί για την Ελλάδα. Αναφέρομαι στη διαχείριση των απορριμμάτων, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο Κτηματολόγιο», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ράιχενμπαχ, επισημαίνοντας ότι «είναι τρία θέματα πολύ μεγάλης σημασίας, τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ