2012-07-04 14:12:02
Φωτογραφία για Φρούδες ελπίδες στους Ηπειρώτες απο τους κατακτητές του διεθνισμού..
Άρχισαν τα εγχώρια ΜΜΕξημέρωσης να μιλάνε για τα πετρέλαια των Ιωαννίνων, αυτό ακριβώς θα πει ''εθνικός εξεφτελισμός'' από τους λεγόμενους έμμισθους πολιτικούς γενίτσαρους.

Είναι οι ίδιοι που πριν έρθει το προδοτικό και εθνοκτόνο μνημόνιο στην θρυλική Ελλάς τρομοκρατούσαν με κάθε τρόπο τον ελληνικό λαό ώστε να μην τολμά να βράζει άχνα για ότι έχει σχέση με ελληνικά πετρέλαια κτλ.. και χλεύαζαν τον καθέναν σε κάθε αναφορά για Εθνικά κοιτάσματα και Εθνικό πλούτο.. είναι οι ίδιοι όταν επι σιωνιστή και μέγα ανθέλληνα Τζέφρι μινέικο κατέφτασαν στην πατρίδα μας με χοντρές πολιτικές αλητείες και άνευ προηγουμένου τηλεοπτική τρομοκρατία οι διεθνικιστικές και σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής με τις γνωστές μεθόδους της εσχάτης προδοσίας..

Έτσι λοιπόν τα περι Ελληνικού (Ηπειρωτικού) πετρελαίου και Εθνικού πλούτου που λένε.. ανακοινώνουν και γράφουν αυτές τις μέρες τα γνωστά καθεστωτικά ΜΜΕ, γίνονται και κατασκευαζονται βασικά λόγο ανυπαρξίας ειδήσεων και κυρίως για να σκεπάσουν την είδηση του εμπάργκο στο Ιρανικό πετρέλαιο.. τις ίδιες ακριβώς Ειδήσεις λέγανε,γράφανε και διαλαλούσανε και προεκλογικά με τα διάφορα άκουσμα του τότε δήθεν εμπάργκο στο Ιράνικό πετρέλαιο..


Κάπως έτσι λοιπόν σήμερα ναρκώνονται τα εγκεφαλικά κύτταρα του Ελληνικού Έθνους απο τους μεγάλους πατριώτες της σιωνιστικής και διεθνικιστικής συγκυβέρνησης των άνευ προηγουμένου πολιτικών εθνοπροδοτών ηγετών που δυστυχώς οι ίδιοι οι Έλληνες ψηφίσαν στις πρόσφατες κατοχικές εκλογές ..

Αν τολμάτε βγάλτε τα πετρέλαια λοιπόν!!

iasonmpimpos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ