2012-07-04 14:09:54
Φωτογραφία για Παρανομη χωματερη στη Λυκοβρυση


Εικόνες τριτοκοσμικές αντίκρισαν οι εκπρόσωποι του τύπου που επισκέφτηκαν το χώρο του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου, δίπλα από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση. Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Δ. Φωκιανός έχει μετατρέψει την περιοχή σε παράνομη χωματερή, αδιαφορώντας όχι μόνο για την υγεία των πολιτών, αλλά και για την ασφάλεια επιχειρήσεων και κατοικιών αφού ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ζήτησε το άμεσο κλείσιμο της χωματερής και κάλεσε το δήμαρχο, ο οποίος είναι και γιατρός, να σεβαστεί τη δημόσια υγεία και τους νόμους. «Οι εικόνες ήταν πράγματι τριτοκοσμικές. Είναι μια τορπίλη μέσα στην πόλη μας. Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες αθλιότητες και όλοι αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φθάσει ο κατήφορος του δημάρχου» τόνισε.

Και συνέχισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης: «Από τους αμέτρητους βλαβερούς μικροοργανισμούς που αιωρούνται στον αέρα της Λυκόβρυσης κινδυνεύουν μικροί και μεγάλοι, ενώ από τα ξερά χόρτα και τα άλλα εύφλεκτα υλικά που ρίχνουν εκεί με εντολή του κ. Φωκιανού τα φορτηγά του δήμου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ