2012-07-04 16:44:04
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΤΕΡ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένα ακόμη όνομα προστίθεται στην μακριά μεταγραφική λίστα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Μπαΐα, Βάντερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ecvitorianoticias.com" ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Μπαΐα και μάλιστα στο θέμα φιλοξενούνται και σχετικές δηλώσεις του μάνατζερ του 22χρονου μεσοεπιθετικού, Ζέσε.

«Την Πέμπτη θα συναντηθώ με τον Πολ Ανγκιόνι (διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαΐα) και με τον βοηθό του προέδρου Μαρσέλο για να λύσουμε το θέμα του Βάντερ. Τούτη τη στιγμή είναι μια φήμη», ανέφερε σχετικά με το ενδιαφέρον της Βιτόρια για τον παίκτη και συνέχισε:

«Αυτό που υπάρχει, είναι το συγκεκριμένο ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως είναι η Βέρντερ και ο Ολυμπιακός, που τον θέλουν».

Για να καταλήξει: «Αν δεν συμβεί κάτι με την Μπαΐα, τότε ναι, είμαστε πρόθυμοι να μιλήσουμε για οτιδήποτε».

Ο Βάντερ Λουίς Σίλβα Σόουζα, ή πιο απλά Βάντερ με ύψος 1,73μ. και βάρος 67 κιλά αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και από το 2010 βρίσκεται στις ακαδημίες της Μπαΐα. Εκείνη τη σεζόν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2011 αγωνίστηκε δανεικός στη Φλαμένγκο. Σε 55 συμμετοχές με τις δύο ομάδες έχει σκοράρει 7 φορές.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ