2012-07-04 18:03:42
Φωτογραφία για Επίσκεψη Ράιχενμπαχ στο ΥΠΕΚΑ
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ο κ. Ράιχενμπαχ επικεντρώθηκε σε τρεις τομείς συνεργασίας: τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και το Κτηματολόγιο. «Αυτά είναι τρία θέματα πολύ μεγάλη σημασίας, τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας» είπε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα συνεχιστεί η συνεργασία με το υπουργείο.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ευ. Λιβιεράτος, αφού υπενθύμισε ότι η ομάδα του κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, «ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και τη διαχείριση του χώρου», σημείωσε πως η σημερινή συνάντηση έγινε «σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτή η καλή συνεργασία με την task force θα συνεχιστεί και στο μέλλον».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ