2012-07-04 18:02:05
Φωτογραφία για Όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη
Για τον ΑΝΤ1 και το πως έχει φερθεί στους ανθρώπους του, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είπε μέσα από την εκπομπή του ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 «Ο Γιώργος μας έδωσε να καταλάβουμε πολύ ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή με το κανάλι δεν έχει ολοκληρώσει τα συμβούλια, τις συσκέψεις, κατάλαβα ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει πολύ από τη συμπεριφορά του καναλιού, κάπου την έχω ξαναδεί, κάπου τη θυμάμαι αυτή τη συμπεριφορά…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και όταν η Ελεονώρα Μελέτη τη διέκοψε για να τη ρωτήσει τι εννοεί,εκείνη απάντησε ότι αυτή τη συμπεριφορά την έχει ξαναδεί στη συμπεριφορά του ΑΝΤ1 γενικότερα στους ανθρώπους του. Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά μόνο όταν έχει αγανακτήσει και ότι θεωρεί ότι ο παρουσιαστής είναι στεναχωρημένος με το κλίμα που υπάρχει στον ΑΝΤ1.

«Το γεγονός ότι εσύ αναγκάστηκες κάποια στιγμή να βγεις δημόσια και να πεις «Θα το αποφασίσω εγώ πότε…» και ήσουν θυμωμένη τότε, νομίζω ότι έτσι θα αντιδρούσα και εγώ γιατί δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν
. Σ’αυτή τη μπιπ πρέπει να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια και να του λέμε την αλήθεια… Ρε Παπαδάκη, είσαι εδώ τόσα χρόνια, μας έχεις στήσει το κανάλι, έχεις κάνεις 70αρια, 80αρια, νούμερα που ούτε και η Μενεγάκη θα μπορούσε να υπάρχει αν δεν υπήρχε ο Παπαδάκης νωρίτερα…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τέλος, ανέφερε ότι «είναι λάθος του ΑΝΤ1 να πιστέψει ότι αν βάλει τον οποιονδήποτε Σιωμόπουλο ή οποιονδήποτε άλλο θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Ξέρεις, όταν υποτιμάς τους τηλεθεατές είναι άσχημο πράγμα, αν θεωρείς ότι τα νούμερα τα κάνεις εσύ και όχι ο άνθρωπος είσαι ένα γομάρι και μισό! Όταν δεν τιμάς τους ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει από την αρχή, κάποια στιγμή δεν θα σε τιμήσει και ο κόσμος…κάποια στιγμή το «αϊ σιχτίρ» θα το πει ο κόσμος και στο κανάλι».

Δείτε το απόσπασμα:
entertv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ