2012-07-04 18:46:02
Φωτογραφία για «ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Βιτόρια αφαίρεσε τις κόκκινες ρίγες από τη φανέλα της προκειμένου να παρακινήσει τους οπαδούς της να γίνουν αιμοδότες!

Μία πολύ πρωτότυπη και άξια αναφοράς πρωτοβουλία έκανε η Βιτόρια προκειμένου να παρακινήσει τους φιλάθλους της να γίνουν αιμοδότες.

Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, της οποίας οι εμφανίσεις είναι κόκκινα και μαύρα, αφαίρεσε τις κόκκινες ρίγες από τη φανέλα της, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οπαδούς της στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να ζητήσουμε απλά από τους φιλάθλους μας να δώσουν αίμα. Με αυτή την πρωτοβουλία, οι κοκκινόμαυροι οπαδοί μπορούν να συμμετάσχουν πιο ενεργά στην καμπάνια και να δουν πόσο σημαντική είναι μία κίνηση όπως αυτή για να σωθούν αμέτρητες ζωές», εξήγησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξι Πορτέλα.

Στα τελευταία ματς της ομάδας, οι παίκτες της Βιτόρια κρατούσαν πανό που έγραφε: «Η Βιτόρια πάντα δίνει το αίμα της για εσάς. Είναι η ώρα να δώσετε κι εσείς το δικό σας».

Πλέον, οι παίκτες θα εμφανίζονται με ασπρόμαυρες φανέλες και μετά από κάθε ματς θα προστίθεται και μία κόκκινη ρίγα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ