2012-07-04 19:04:27
Φωτογραφία για «O Vettel δεν πάει στη Ferrari!»
Διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που θέλουν τον Sebastian Vettel να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Ferrari ώστε να ντυθεί στα κόκκινα από το 2014 ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner.

«Μίλησα με τον Sebastian για το θέμα και μου ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία συζήτηση και ούτε έχει υπογράψει τίποτα με τη Ferrari. Οι φήμες ποτέ δεν τελειώνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Horner στο πρακτορείο Reuters.

Μάλιστα, ο Βρετανός τόνισε πως το πιθανότερο είναι ο Γερμανός 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα μείνει στην Red Bull τουλάχιστον μέχρι το 2014.

«Τα περισσότερα μέλη της ομάδας μας έχουν μετακομίσει στη Ferrari κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, είτε πρόκειται για τον Adrian (Newey), είτε για τον Mark (Webber), είτε για τον Sebastian (Vettel). Ακόμα ακόμα και εγώ κάποια στιγμή υποτίθεται ότι πάω στη Ferrari. O Sebastian αισθάνεται πολύ άνετα στην ομάδα, η ομάδα είναι πολύ άνετη με τον Sebastian. Ανήκει στο δυναμικό της Red Bull για περισσότερα από 12 χρόνια και πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας για αρκετά χρόνια ακόμα. Δεν έχω καμία ανησυχία για τον Sebastian και το που θα βρίσκεται το 2013, το 2014 και πέραν αυτού».


Ο Horner ελπίζει ότι οι επιτυχίες με την Red Bull θα τον κρατήσουν στην ομάδα. «Δεν νομίζω ότι η Ferrari είναι κάτι που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ που είναι, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι αφοσιωμένος στο να πετύχει πολλά περισσότερα με την ομάδα μας».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ