2012-07-05 00:36:08
Φωτογραφία για «Έχασε» το μάτι της η Villota
Το δεξί της μάτι «έχασε» η Maria de Villota, ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην πίστα Duxford της Αγγλίας, όπου πραγματοποιούσε δοκιμές στο αεροδυναμικό πακέτο της Marussia. 

Οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή της κρίσιμη, αλλά σταθερή. 

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη δυνατή πρόσκρουση και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κρανίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ, όπου νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι-δεν κατέστη δυνατό να της σώσουν το μάτι, που είχε υποστεί σοβαρότατη ζημιά από τη σφοδρή σύγκρουση. 

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ιατρική περίθαλψη που δέχτηκε η Μaria και η οικογένεια της και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη νευρολογική ομάδα του νοσοκομείου. Ωστόσο, με μεγάλη θλίψη πρέπει να αναφέρουμε ότι λόγω του τραυματισμού της έχασε το δεξί της μάτι. Η οικογένεια της βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε. Σχετικά με το ατύχημα, έχουμε ξεκινήσει ανάλυση για το τι συνέβη», ανέφερε η ανακοίνωση της Marussia. 

Πηγή: www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ