2012-07-05 02:12:05
Φωτογραφία για Οι Ψόφιοι Κοριοί επανεμφανίστηκαν στον Βόλο και μάλιστα με καινούργια τραγούδια [Video]
Στο Βόλο βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι τρεις από τους τέσσερις "κοριούς" ή αλλιώς τα 3/4 του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος "Ψόφιοι Κοργιοί" οι οποίοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν όσους βρέθηκαν στην περιοχή των Παλαιών του Βόλου, όπου και εμφανίστηκαν ζωντανά.

Η ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε στην Ξάνθη το 1996 από τους Βαγγέλη Νεραντζά, Φάνη Βαλιάζη και Δημήτρη Μυταφίδη και ξεκίνησε για πλάκα στα φοιτητικά στέκια, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την αποδοχή του κόσμου και να γίνει ευρέως γνωστή, κέρδισε με το κέφι, το χιούμορ και κυρίως τις όμορφες μελωδίες της το βολιώτικο κοινό, που δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει, να χειροκρότει και να σιγοτραγουδά παρέα με τον Βαγγέλη, την φωνή του συγκροτήματος.

Η μασκότ του συγκροτήματος, ο μικρός Κωστής, γιός του Βαγγέλη Νεραντζά, έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.

Μάλιστα οι "Ψόφιοι Κοριοί" ερμήνευσαν για πρώτη φορά στον Βόλο ένα από τα καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους, που μαζί με κάποιες από τις επιτυχίες τους, θα έχετε την δυνατότητα να αποπλεύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ αποσπάσματα της εμφάνισης του συγκροτήματος "Ψόφιοι Κοριοί» στον Βόλο, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr:
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ