2012-07-05 07:39:50
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Την αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε η απόφαση για τη χορήγηση εκλογικού επιδόματος στους υπαλλήλους της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του ζήτησε να πράξει τα δέοντα προκειμένου να μην καταβληθεί το συγκεκριμένο επίδομα.

Νωρίτερα, σάλο προκάλεσε η απόφαση του πρώην προέδρου της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα, να εγκρίνει τη χορήγηση εκλογικού επιδόματος στους υπαλλήλους της Βουλής, που ανέρχεται στα 1000 ευρώ, ανά εργαζόμενο. Περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η επιβάρυνση του ταμείου του ελληνικού Κοινοβουλίου, από τη χορήγηση του συγκεκριμένου επιδόματος.

Όπως τόνισε δε σε δηλώσεις του ο κ. Πολύδωρας, οι υπάλληλοι της Βουλής, βάσει νόμου, δικαιούνται 2000 ευρώ για κάθε εκλογική αναμέτρηση και ο ίδιος αντί 4.000 ευρώ για κάθε υπάλληλο, ενέκρινε μόνο 1000 ευρώ, για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής ανέρχονται σε 1.300, και θα πάρουν το εκλογικό επίδομα αν και στις εκλογές το Κοινοβούλιο ήταν κλειστό.

Αντίθετος στη χορήγηση του συγκεκριμένου επιδόματος εμφανίζεται ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ