2012-07-05 07:54:11
Φωτογραφία για Κάλεσμα Βρύζα σε μετόχους και φιλάθλους του ΠΑΟΚ
Τη χαμένη ενότητα και εμπιστοσύνη αναζητά ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ζήση Βρύζα ο οποίος έκανε σχετικό κάλεσμα στους μετόχους και τους φιλάθλους του «δικέφαλου» για παρουσία σε ανοικτή συζήτηση στις 26 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπόσχεται πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση στη συνάντηση που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, ενώ ζητά στήριξη και συμπαράσταση από τον κόσμο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ζήση Βρύζα:

«Καλώ όλους τους μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.


Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης.

Ζ. Βρύζας

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

«Απειλή» αγωγής κατά Βιολίδη

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι αποφάσεις που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε, είναι οι εξής:

«Σχετικά με την οφειλή του Ηλία Βιολίδη, σε περίπτωση μη τακτοποίησής της ως την προσεχή Παρασκευή, όπως έχει ο ίδιος δεσμευθεί, η ΠΑΕ θα καταθέσει αγωγή εναντίον του την Δευτέρα 9.7.2012.

Επίσπευση των διαδικασιών για τη λειτουργία της νέας μπουτίκ, στην οποία θα συμμετέχουν μετά από σχετική επιλογή ένα μέλος του Α.Σ. κι ένας εκ των μικρομετόχων της ΠΑΕ, που θα έχουν εποπτικό ρόλο. Για το όνομα της μπουτίκ θα διεξαχθεί ανοιχτή ψηφοφορία στο www.paokfc.gr

Θα απευθυνθεί ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους μετόχους σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση και συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 26.7.2012».

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ