2012-07-05 08:48:02
Φωτογραφία για Ρ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Το έριξε στη συγγραφή
Η εθνική μας παρουσιάστρια σε ένα ρόλο διαφορετικό απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε παιδικά βιβλία με την υπογραφή της Ρούλας Κολομηλά θα κυκλοφορήσουν μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα για ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό βήμα της.

“Ένιωθα ότι είχα πράγματα να πω και ήθελα να τα πω” δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά στην εφημερίδα Espresso.

Εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά -και όχι μόνο-, η παρουσιάστρια λέει: “Πιθανότατα να είναι και αυτή η έλλειψη (ενός δικού της παιδιού) που με οδήγησε σε αυτό. Αλλά για να μην έγινε, για κάποιο λόγο θα συνέβη. Το ότι έχω αδυναμία στα παιδιά είναι γνωστό και από εκεί ξεκινάνε όλα. Πιστεύω πώς ότι γίνεται και ότι δεν γίνεται, είναι για κάποιον λόγο. Σίγουρα λοιπόν, για κάποιο λόγο δεν απέκτησα παιδί. Δεν είναι όμως ότι ξυπνάω με αυτή την επιθυμία”.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για τα όσα έχουν γράψει κατά καιρούς γι' αυτήν: “Σου μιλάω ειλικρινά πως τώρα και να μου γράψει κάποιος κάτι άσχημο, δεν θα στενοχωρηθώ. Ξέρεις πώς ήμουν παλιά, που έκλαιγα και φώναζα... Τώρα θα χαμογελάσω και θα πω "τι λέει τώρα αυτός"; Ενώ δεν το είχα πριν αυτό. Δεν έχω και δεν θέλω να αποδείξω τίποτα πια! Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά είναι αλήθεια, έτσι αισθάνομαι”.
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο παράγων κόπωση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο παράγων κόπωση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ