2012-07-05 09:20:04
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Δεν στέκονται ούτε λεπτό οι Έλληνες διεθνείς στη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο, όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης, από την στιγμή που την Εθνική Αλλάδας μπάσκετ περιμένει ο προημιτελικός αγώνας με τη Νιγηρία κι εκεί στρέφουν την προσοχή τους.

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, είπε χαρακτηριστικά για τον αγώνα με τους Αφρικανούς: «Τώρα πια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όλη η προσοχή μας στρέφεται εκεί. Η Νιγηρία είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει με δύναμη, μας δυσκόλεψε στο φιλικό που δώσαμε εναντίον της, αλλά πλέον τη γνωρίζουμε πολύ καλά».

Αναφορικά με τον αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο και τη νίκη με την οποία οι Έλληνες σφράγισαν την πρωτιά του Α’ Ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, πρόσθεσε: «Το παιχνίδι έγινε από νωρίς «ραν εντ γκαν» και μας έλειψαν ανάσες. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας λύσαμε αρκετά από τα προβλήματα αυτά. Παίξαμε έξυπνα, εφαρμόσαμε πράγματα στα οποία υπερέχουμε του αντιπάλου μας και κυρίως σκοράραμε. Αυτό είναι το βασικό στο μπάσκετ, να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ