2012-07-05 10:24:11
Φωτογραφία για ΒΕΡΟΝ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΡΟΥΙΣ
Ψήφο… εμπιστοσύνης στον Άλαν Ρουίς, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Χουάν Ραμόν Βερόν, σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για την διαφαινόμενη απόκτηση του νεαρού Αργεντίνου μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα από τον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής και από τους καλύτερους της νέας γενιάς του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Τον παρακολουθώ από το ξεκίνημα της καριέρας του. Παίζει στη μεσαία γραμμή, ως οργανωτής κυρίως. Μπορεί να κάνει διάφορες δουλειές την ώρα του αγώνα όμως εκεί που αποδίδει πιο καλά είναι σε δημιουργικό ρόλο έχοντας ελευθερία κινήσεων», ήταν τα πρώτα λόγια του Χουάν Ραμόν Βερόν και συνέχισε:

«Βοηθάει και αμυντικά και έχει καλή επαφή με τα δίχτυα για τη θέση του, όμως το δυνατό του σημείο είναι το γεγονός ότι βλέπει γήπεδο και οι πάσες που περνάει
. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί με πολλή δουλειά να εξελιχθεί σε κορυφαία μονάδα για τον Ολυμπιακό. Έχει δυνατό σουτ εκτός περιοχής και σημειώνει γκολ με αυτόν τον τρόπο. Πρόσφατα έβαλε πανέμορφο γκολ στο φιλικό της Εθνικής με την Χιλή. Ξέρει πως να κινηθεί με την μπάλα στα πόδια και διαθέτει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του αν αναλογιστούμε ότι δεν είναι ούτε καν 20 ετών. Με λίγα λόγια θα έλεγα ότι είναι ένας μέσος με πολύ μέλλον».

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον ποδοσφαιριστή, απάντησε: «Μην περιμένετε να δείτε έναν παίκτη που θα πάρει τη μπάλα και θα τους περάσει όλους για να βάλει γκολ. Δεν είναι επιθετικός. Είναι ένας πιτσιρικάς με προσόντα που θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να διακριθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Να βελτιωθεί σε τακτική και στη δύναμη. Αν τον βοηθήσουν οι προπονητές του στον Ολυμπιακό να εγκλιματιστεί γρήγορα και δουλέψουν μαζί του μπορεί να αποδειχθεί σπουδαία μεταγραφή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ