2012-07-05 14:06:52
Φωτογραφία για Συνέλαβαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο...μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Κώστας Βαξεβάνης.
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στο site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Επίσης συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του portal, Νίκος Γεωργιάδης.

O κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και το κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Για την υπόθεση διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση.

Ο κύριος... νανογιλέκος

O γνωστός και για τις αμφιλεγόμενες μεθόδους του Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει πολλές φορές βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη αλλά μέχρι στιγμής (με κάποιο τρόπο… ) πάντα τη... σκαπουλάρει.


Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα μοιάζουν να έχουν δυσκολέψει, καθώς ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν ζει τις παλιές του δόξες που εν πολλοίς του εξασφάλιζαν το απυρόβλητο, αλλά θα λέγαμε ότι μάλλον βρίσκεται σε φάση αποστασιοποίησης από την δημοσιογραφία, αφού κάποιοι τον αποκαλούν πλέον με το παρατσούκλι «Ο κύριος νανογιλέκος».

Όπως είναι προφανές αναφέρονται στο γεγονός ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει βάλει στο περιθώριο την δημοσιογραφία και ασχολείται περισσότερο με τα οικονομικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει, πουλώντας από νανογιλέκα μέχρι κινέζικα κινητά.

Ο Μάκης παλεύει για τις εντυπώσεις!

Αφού έγινε γνωστό ανά το πανελλήνιο ότι η πάλαι ποτέ γνωστή τηλεπερσόνα "Μάκης" ανέβηκε τα σκαλιά της εισαγγελίας, κατηγορούμενος –πάλι- για συκοφαντία, άρχισε ένας επικοινωνιακός πόλεμος για τις εντυπώσεις.

Οι δικηγόροι του Τριανταφυλλόπουλου προσπάθησαν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ενώ είχε κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργίαδης εμφανίστηκαν αυτοβούλως στην εισαγγελία.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, πηγές της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος επιμένουν ότι ο Τριανταφυλλόπουλος συνελήφθη από τους ανθρώπους της, όπως έγραψε και ο ίδιος ο Κ. Βαξεβάνης στο site του.

Ο τελευταίος, μάλιστα, μέσω twitter καλούσε όποιον έχει θιγεί από τον Τριανταφυλλόπουλο να στραφεί τώρα εναντίον του.
 newsbomb
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ