2012-07-05 19:39:17
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΟΩΣΕΙΣ ΣΙΟΒΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μανωλάς είναι δύο παίκτες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στο Ρέντη με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία τους.

Για τον Μανωλά στο λιμάνι σχολίαζαν ότι... «είναι... φωτοαντίγραφο του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Είναι πολύ δυνατός, τσαμπουκάς και γρήγορος. Όταν με το καλό γυρίσει ο Αβραάμ θα δέσουν άψογα και θα κάνουν ένα εξαιτερικό αμυντικό δίδυμο. Είναι δύσκολο να βρεις σήμερα ένα τόσο δυνατό και γρήγορο σέντερ μπακ».

Αναφορικά με τον Σιόβα ειπώθηκε πως... «πρόκειται για έναν αμυντικό... τεχνίτη. Ξέρει πολύ καλή μπάλα, έχει πολύ καλό κορμί και μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις εκτός από εκείνη του σέντερ μπακ».

Γενικότερα υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός για τους δύο παίκτες και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν ότι θα προσδώσουν μεγάλη δύναμη, νεανισμό, πάθος αλλά και ποιότητα στην αμυντική τους γραμμή.

Βέβαια στον Ολυμπιακό έσταζαν... μέλι και για τα άλλα νέα αποκτήματα της ομάδας. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έλεγε συνέχεια πως πρόκειται για τους πιο καλούς νεαρούς παίκτες στις θέσεις τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ