2012-07-05 19:40:24
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε ο Κατσαβάκης
Τον Μάκη Κατσαβάκη παρουσίασε ο Αντώνης Ζαμπέτας ο οποίος σημείωσε ότι η «η ΠΑΕ Αρης λειτουργεί ως διοικητικό συμβούλιο, εξέτασε τέσσερις περιπτώσεις κι έκρινε ότι ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος. 

Είναι άνθρωπος της δουλειάς, του ποδοσφαίρου, γνωρίζει την ελληνική αγορά και ξέρει να διαχειρίζεται την πίεση που υπάρχει στον σύλλογο. Ξέρει ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές στον σύλλογο, θα προσπαθήσουμε να του εξασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να δουλέψει», είπε.

Ο Μάκης Κατσαβάκης υποσχέθηκε δουλειά και ζήτησε απ' όλους... γερό στομάχι. «Ευχαριστώ το δ. Σ. για την τιμή που μου έκανε. Είχα δουλέψει γι' αυτό το μεγάλο σωματείο και παλιότερα., Αντιλαμβάνομαι ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας τα οποία είναι επίσης μεγάλα. 

Χρειάζεται πίστη και δουλειά για να τα καταφέρουμε. Πρέπει άπαντες να καταθέσουμε την ψυχή μας στο μεγαλείο του συλλόγου και να δουλέψουμε με κοινή φιλοσοφία. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά υπάρχει η εμπειρία για να τις ξεπεράσουμε. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνουμε, κυρίως στους πρωτοκλασάτους παίκτες. Στον κόσμο του Αρη οφείλω να πω ότι η ομάδα θα έχει δυσκολίες. 


Υπάρχει ένας βασικός κορμός στην ομάδα ο οποίος πρέπει να εμπλουτιστεί. Θα προσπαθήσουμε σε πρώτη φάση να ενισχυθούμε στο αμυντικό κομμάτι. Απαιτείται προσοχή, ενώ πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα. 

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω με όλο μου το είναι, θ καταθέσω τη ψυχή μου για να βρει και πάλι η ομάδα τον δρόμο που τις αρμόζει», είπε και προανήγγειλε μεταγραφές πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα (09/07).

Σχετικά με την ομάδα, είπε πως «διαπίστωσα ότι η μεγαλύτερη αδυναμία έχει να κάνει με το αμυντικό κομμάτι όπου είναι απαραίτητο να προσθέσουμε έναν παίκτη-κολώνα. Θέλουμε εκεί έναν παίκτη-εγγυημένη αξία που θα βοηθήσει τους υπόλοιπους που υστερούν σε εμπειρία». 

Ο Αντώνης Ζαμπέτας ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά, αλλά και για τους παίκτες που θα προωθηθούν από την Κ20: «Στη προετοιμασία θα συμμετάσχουν σε πρώτη φάση 11 παίκτες από την Κ20. Ο κ. Κατσαβάκης θα αποφασίσει ποιοι θα επανδρώσουν τη πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε αναζήτηση κοιτώντας όλους όσοι είναι γεννημένοι από το 1988 και κάτω, κοιτώντας και την αγορά των ομογενών. 

Εφόδια είναι το μεγαλείου του συλλόγου, ο κόσμος. Φέτος συνειδητοποιώντας πόσο μεγάλη δουλειά έχει μπροστά του, θα καλύψει με την παρουσία του την έλλειψη έμπειρων και καταξιωμένων παικτών. Κι ελπίζουμε να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους τα δικά μας παιδιά».

Ο Μάκης Κατσαβάκης ρωτήθηκε για το κατά πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή του. «Ισως ήταν η δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου αλλά πιστεύω ότι αν υπάρχει υπομονή απ' όλους, ώριμη σκέψη αλλά και τύχη στις μεταγραφές, είναι θέμα χρόνου να πετύχω. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια. Η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Εδώ θα χρειαστεί η μεγάλη δυναμική του κόσμου. 

Να μην στηρίξει τα πρόσωπα, αλλά την ίδια την ομάδα», είπε. Εκεί παρενέβη το μέλος του δ. σ, Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, σας διαβεβαιώνω ότι άπαντες τρέφουν τρομερό σεβασμό για τον Αρη. Αυτό πρέπει να ξέρει και ο κάθε φίλος του Αρη, αλλά και να σεβαστεί στο ίδιο επίπεδο την ομάδα».

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για το ρόστερ που υπάρχει. «Είναι θετικό ότι υπάρχουν παιδιά από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή, γιατί έχω δουλέψει μαζί τους. Ελπίζω να κρατήσουμε τον Ακόστα γιατί είναι αξιόλογος παίκτης. Σας μίλησα νωρίτερα για την άμυνα, υπάρχουν ελληνόπουλα στην αγορά, χρειαζόμαστε όμως έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας που θα είναι προσωπικότητα. Το ιδανικό είναι να είναι Ελληνας... Κι αν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, ακόμη καλύτερα».

πηγή : sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ