2012-07-05 20:42:29
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΙΟΒΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε ερώτηση για το κέντρο της άμυνας, τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Σιόβα και Μανωλά, ανώ σχολίασε πως δεν τον νοιάζει ο Μέλμπεργκ, αλλά ο τραυματισμός του Αβραάμ.

Λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σε "πηγαδάκι" αν θεωρεί πως είναι πλήγμα για την ομάδα τόσο το γεγονός πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποχώρησε, όσο και ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε λέγοντας τα εξής:

"Καταρχάς, να ξέρετε πως έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τόσο του Σιόβα, όσο και σε εκείνες του Μανωλά.

Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλοί κεντρικοί αμυντικοί και οι δύο. Δυνατά παιδιά, γρήγοροι και με καλή τεχνική για την θέση τους.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν, αλλά και πως θα προσφέρουν στον Ολυμπιακό.


Είναι παίκτες που παίζουν με πάθος και τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλουμε στην ομάδα μας.

Για να σας πως την αλήθεια, δεν με νοιάζει τόσο που έφυγε ο Μέλμπεργκ, όσο το ότι τραυματίστηκε ο Αβραάμ. Αυτό με έχει στενοχωρήσει περισσότερο.

Θα ήταν θετικό το να ήταν καλά ο Παπαδόπουλος, διότι θα μπορούσε να κάνει "ζευγάρι" στο κέντρο της άμυνας τόσο με τον Σιόβα, όσο και με τον Μανωλά, κάτι που θα βοηθούσε τους νέους παίκτες μας, όχι μόνο στο να εξοικειωθούν γρηγορότερα στην ομάδα, αλλά και να μάθαιναν τα "μυστικά" της θέσης δίπλα σε έναν σπουδαίο σέντερ μπακ όπως είναι ο Αβραάμ μας. Δεν πειράζει, όμως, και πάλι το τονίζω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε Σιόβα και Μανωλά."

Για το αν θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός στην θέση του κεντρικού αμυντικού, απάντησε: "Θα δούμε αν θα πάρουμε και έναν ξένο και έμπειρο στόπερ. Θα το κρίνει και θα το αποφασίσει ο προπονητής μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ