2012-07-06 04:30:05
Φωτογραφία για Κύπρος: Συνεχίζει τις συναντήσεις η τρόικα
Συνεχίζει τις επαφές το κλιμάκιο της τρόικας, που βρίσκεται στην Κύπρο. Εκτός από τον γγ. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, με τους οποίους συναντήθηκε το πρωί, είχε επαφές και με τις ηγεσίες των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, δήλωσε ότι ζήτησε από τους τεχνοκράτες της τρόικας να αναγνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες της Κύπρου, ως ημικατεχόμενης χώρας και τόνισε ότι το Μνημόνιο που θα υπογραφεί πρέπει να είναι προϊόν διαπραγμάτευσης.

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης, είπε ότι τυχόν διαφοροποίηση του εταιρικού φόρου θα προκαλέσει απώλεια εισοδημάτων και θα πλήξει καίρια την οικονομία της Κύπρου, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΥΡΩΚΟ Στέλιος Αμερικάνος, χαρακτήρισε την προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης ευκαιρία για επίλυση χρόνιων προβλημάτων της κυπριακής οικονομίας.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Οικολόγων, Άδωνης Γιάγκου είπε ότι ζήτησε από τους τεχνοκράτες της τρόικας να επιδείξουν κατανόηση και να μην επιβάλουν επώδυνα μέτρα.

Αύριο, οι εκπρόσωποι της τρόικας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου Νίκο Αναστασιάδη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ