2012-07-06 19:53:01
Φωτογραφία για Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Βενεζούελα για το προολυμπιακό αλλά η μεταγραφή του Βελάσκες στον Παναθηναϊκό...
...κινητοποίησε τους ντόπιους δημοσιογράφους! Διαβάστε τα όσα μας είπε ο Ελιέζερ Πέρεζ!

Το gazzetta.gr έφερε στο... φως το πέμπτο μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού, τον 22χρονο διεθνή στόπερ με την Βενεζουέλα, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε... ιδέα αλλά στην πατρίδα του, τον θεωρούν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο!

Μάλιστα, οι Βενεζουελάνοι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο κέντρο Τύπου για το προολυμπιακό τουρνουά έμειναν... έκπληκτοι βλέποντας στο πρώτο θέμα της ιστοσελίδας μας, φωτογραφία του δικού τους παιδιού. Μάλιστα, και χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, ζητήσαμε την άποψη του δημοσιογράφου Ελιέζερ Πέρεζ, ο οποίος έσταξε... μέλι για τον Βελάσκες!

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να μην τον ξέρετε αλλά εδώ είναι αρκετά γνωστός και έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα. Ο σύλλογος, στον οποίο αγωνίζεται είναι από τους καλύτερους στη χώρα και μάλιστα του χρόνου θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο Europa League» λέει αρχικά ο Πέρεζ και συνεχίζει: «Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Νομίζω θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ