2012-07-06 19:53:05
Φωτογραφία για “Έτοιμος για το πρώτο ματς”
O Κουμαλό παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα από τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Νοτιοαφρικανός δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και έτοιμος να βοηθήσει τον Δικέφαλο. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω πολύ καλά ότι ήρθα σε μία ομάδα με κόσμο. Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Γενικά ελπίζω να πάω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Ξέρω ότι ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο που έχει υψηλούς στόχους και είναι μια δυνατή ομάδα"

Για το αν έπαιξε ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη: “Το γεγονός ότι τους είδα από κοντά να κερδίζουν την πρώην ομάδα μου (Τότεναμ) είναι πολύ σημαντικό. Σαφώς και έπαιξε ρόλο η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας που είναι πετυχημένη τα τελευταία χρόνια”

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: “Πνευματικά είμαι έτοιμος και νιώθω έτοιμος. Σωματικά προέρχομαι από διακοπές, τις τελευταίες μέρες έκανα προπονήσεις με τον σύλλογο που αγωνιζόμουν στην Νότιο Αφρική. Θα είμαι έτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ