2012-07-06 20:38:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Βασίλη Καραγκούνη μίλησε στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο αρμόδιος του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρόμητου, Τόλης Αποστόλου, o οποίος είχε... «ανακαλύψει» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Αποστόλου, χαρακτήρισε «λαμπρό» το μέλλον του 18χρονου αμυντικού, καθώς επισήμανε ότι διαθέτει τη θέληση για να πετύχει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία Καραγκούνη από όταν πήγε στον Ατρόμητο σε ηλικία 14ετών, μέχρι την μεταγραφή του στην Ουντινέζε και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για το αν περίμενε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Το περίμενα γιατί ξέρω τις δυνατότητες του. Εντύπωση μου έκανε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα γρήγορα, αφήνοντας την Ιταλία. Ως προς την ποδοσφαιρική του αξία, δεν έχω καμία αμφιβολία. Στην Ιταλία δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, όμως θεωρώ ότι το βήμα να πάει στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά θετικό για το παιδί».


Για το τι να περιμένει ο κόσμος: «Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αλλά και εξίσου καλό άνθρωπο. Έχω σπουδαία γνώμη για τον Βασίλη. Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος, με κύριο ‘όπλο’ τη θέληση να πετύχει σε αυτό που κάνει και δουλεύει πάρα πολύ για να τα καταφέρει».

Για την πορεία του: «Τον έφερα από τα 14 στον Ατρόμητο από την Λαμία και τότε ήμασταν στην Β εθνική, όμως έπαιξε κατευθείαν, ως ο μικρότερος ποδοσφαιριστής, στο πρωτάθλημα Νέων. Με την έλευση του Δώνη, μετά από λίγες προπονήσεις που τον είδε, έκανε εισήγηση να κάνει προπονήσεις με τους επαγγελματίες, χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο επαγγελματικό. Ανέκαθεν ήταν ο πιο μικρός στις κατηγορίες που έπαιζε. Η Ουντινέζε τον είδε από την Εθνική και χωρίς καν να είναι επαγγελματίας, μας έκαναν πρόταση και φυσικά λόγω της φιλοσοφίας του Ατρόμητου, δεν αρνηθήκαμε για να εξελιχθεί και άλλο ο ποδοσφαιριστής. Έφυγε 16 ετών για την Ιταλία, χωρίς την οικογένεια του και είναι μαχητής της ζωής. Κάνει εργένικη ζωή και με την πίστη που έχει του βγαίνει σε καλό».

Για τις παραστάσεις που έχει στην ηλικία του: «Άλλα παιδιά στην ηλικία του Βασίλη δεν έχουν βιώσει τις παραστάσεις που έχει ο ίδιος. Δύο χρόνια στην Ιταλία πορεύτηκε και δούλεψε, και είχε γίνει μάλιστα και αρχηγός στην ομάδα της ακαδημίας. Αυτό που θα προσδοκούν στον Ολυμπιακό είναι ότι με τη δουλειά που θα κάνει και εκεί θα φτάσει πολύ ψηλά».

Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Καραγκούνη: «Θεωρώ ότι το μέλλον του θα είναι λαμπρό. Φυσικά εκτός από ικανότητες, θέλει και τύχη για να τα καταφέρει. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ο Βασίλης και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Αν και είναι δεξιοπόδαρος, έμαθε να αγωνίζεται εξίσου καλά και με το αριστερό, με το οποίο ενδεχομένως να παίζει και καλύτερα πλέον. Δεν θα είναι έκπληξη αν πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Αυτό που μου αρέσει κυρίως είναι πως είναι προσγειωμένο παιδί και σε αυτές τις ηλικίες πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για να προχωρήσει. Μετά την προετοιμασία που θα κάνει και με τον Ολυμπιακό, θα ‘ανέβει’ περισσότερο και θα πιστέψει ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ