2012-07-07 09:11:03
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για Viva Punda beach club στην Πάρο
Βρέθηκα και εγώ με την παρέα αυτό το καλοκαίρι στην Πάρο και είπαμε να πάμε στο punda beach . Φτάνοντας εκεί αντικρίσαμε μία τεράστια ταμπέλα που έγραφε Viva Punda beach club Free sunbed and umbrella, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Μπαίνουμε, καθόμαστε μαζί με τους φίλους μας που είχαν έρθει πιο νωρίς και έρχεται ένα παλικάρι του μαγαζιού και μας ζητάει 10 ευρώ για 2 ξαπλώστρες. Του λέω πως η ταμπέλα γράφει ΔΩΡΕΑΝ ξαπλώστρες και πως δεν είναι λόγος να ζητάει χρήματα αφού δεν έχει κόσμο! Απαντάει πως δεν ήξερε κάτι σχετικό για την ταμπέλα και πως τις χρεώνει επειδή δεν έχει κόσμο!!! Από τους δύο φίλους μας δεν ζήτησαν χρήματα για τις ξαπλώστρες . Το ακούει ένας κύριος που είχε πληρώσει και ζητάει τον ιδιοκτήτη. Έρχεται άλλο ένα παλικάρι του μαγαζιού και μας λέει πως η ταμπέλα είναι περσινή!!!! Του απαντάμε πως εμείς φέτος πήγαμε και πως αν δεν ισχύει η ταμπέλα ας την ξηλώσουν!!!! Έρχεται ο ιδιοκτήτης και έλεγε πως είναι και καλά οι 2 πρώτες σειρές επί πληρωμή ‘’επειδή ανήκουν στο δήμο’’ και πως οι δωρεάν είναι πίσω
. Στην επισήμανσή που του κάναμε πως δεν γράφει κάτι τέτοιο στις ταμπέλες και για το πώς έπρεπε να το γνωρίζουμε , μας απάντησε ‘’και που θέλετε να ξέρω τι έρχεται να κάνει ο κάθε ένας που έρχεται εδώ’’ αφού οξύνθηκαν τα πράγματα με τον κύριο που είχε πληρώσει τα 10 Ευρώ , του έλεγε πως θα τον κέρναγε καφέδες ίσης αξίας! (ο οποίος αναμενόμενο ήταν να αρνηθεί).

Φυσικά και δεν πληρώσαμε τις ξαπλώστρες σε αντίθεση με άλλους που είχαν ήδη πληρώσει και σε εκείνους που συνέχιζαν να πληρώνουν μετά το περιστατικό , μιας και το αυτάκι του ιδιοκτήτη δεν ίδρωσε ούτε στο ελάχιστο!

Το κορυφαίο ήταν πως μας ρώταγε αν ήμασταν ‘’βαλτοί’’ (και για αυτό παραθέτω φωτογραφίες από την ταμπέλα και τον τιμοκατάλογο)

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η γυφτιά του ιδιοκτήτη του Viva Punda που άλλα γράφει στις ταμπέλες για να τσιμπήσει ψάρια και άλλα λέει μέσα στο μαγαζί !!!

Προτείνω αν βρεθείτε εκεί αυτό ή το επόμενο καλοκαίρι να ρίξετε μαύρο στρώνοντας την ψάθα στην άμμο ή να απαιτήσετε τα αναγραφόμενα!!! Και να αρνηθείτε τέτοιου είδους πληρωμές!!! Σίγουρα όμως ο ωχ αδερφισμός , τα ψάρια και τα πρόβατα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ