2012-07-07 09:02:09
Φωτογραφία για ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ... ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη από το Καράκας, όπου βρέθηκε με την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, θα κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα και οι διοικούντες των ερυθρόλευκων περιμένουν την άφιξή του στη χώρα μας, προκειμένου να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για την παραμονή του στην ομάδα. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθεί να υφίσταται, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να του έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές ύψους 2,1 εκατ. ευρώ και τον Έλληνα διεθνή να επιθυμεί τα ίδια χρήματα, αλλά για δύο χρόνια.

Οιι πιθανότητες παραμονής του Πρίντεζη είναι μοιρασμένες αφού η πρόταση του Ολυμπιακού είναι περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ από την Τουρκία έχει πρόταση σχεδόν με 1.200.000 ευρώ το χρόνο Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ποντάρουν στην επιθυμία του Πρίντεζη να εξακολουθήσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και ετοιμάζονται πλέον, από εβδομάδα, για σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων.


Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του, έχει απέναντί του ισχυρούς αντιπάλους. Για τον 27χρονο φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και από τους Νιου Γιορκ Νικς που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.Το καλό στη δεύτερη περίπτωση που ενδιαφέρει περισσότερο τον παίκτη, είναι ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν περιθώριο να του προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο...

Από την άλλη, ο Πρίντεζης δε ξεχνάει ότι έδωσε μάχη για να φύγει από τη Μάλαγα για να επιστρέψει στην Ελλάδα... Δε θέλει λοιπόν να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ίδια θέση.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, με τις πιθανότητες, ξαναλέμε, να είναι μοιρασμένες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ