2012-07-07 12:55:55
Φωτογραφία για Όταν φύγω θα το κάνω με τον καλό τρόπο
O Ντάριο Κρέσιτς παραχώρησε συνέντευξη και ανάμεσα στα άλλα ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται να αναφερθεί στα περσινά αν και έγιναν πολλά όπως είπε: «Από την ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ο νούμερο ένα. Ξέρετε τι σημαίνει για έναν τερματοφύλακα να παίζει συνέχεια… Όσον αφορά την περσινή χρονιά έγιναν πολλά πράγματα πέρυσι που δεν θέλω να αναφέρω και αναλύσω. Όσο και να επιμείνετε θέλω να βλέπω μπροστά και δεν θα απαντήσω για τα περσινά…»

Για τον ανταγωνισμό με τους νέους παίκτες:  «Το βλέπω πολύ θετικά. Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε και να πάρουμε χρόνο. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Για τους τερματοφύλακες αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την χρονιά που αρχίζει: «Σίγουρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ύστερα θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους. Προς το παρόν βλέπω ότι προσπαθούμε να βρούμε τον πιο καλό τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο».


Για το ότι είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του: «Για εμένα κάθε χρόνια είναι διαφορετική. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου, αλλά αυτό μάλλον δεν θα κάνει την μεγάλη διαφορά».

Για το αν τους έχουν φθείρει τα οικονομικά: «Ξέρουμε ότι αυτό είναι μεγάλο θέμα. Θέλω να πω όμως, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν πόσο αγαπάνε την ομάδα… Ίσως σε άλλα σωματεία να μην συνέβαινε το ίδιο».

Για την περσινή χρονιά: «Δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζω φέτος να κάνουμε βήματα προόδου».

Για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων:  «Είμαι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που κάνει. Γίνεται προπόνηση με μεθοδικότητα. Κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται ο κάθε τερματοφύλακας για να βελτιωθεί εκεί που υστερεί. Γίνεται εξειδικευμένη προπόνηση».

Για το ότι αναγκαστικά ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς νεαρούς παίκτες: "Αλλά τι σημαίνει νέος παίκτης; Για εμένα νέος είναι κάτω από 20. Εμεί έχουμε πολλούς σε αυτό το όριο που πρέπει παίξουνε. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα. Πρέπει βέβαια να δουλέψουν σκληρά και μετά να δείξουν τις δυνατότητες τους».

Για το αν θα ήθελε να μείνει με το τέλος του συμβολαίου του: «Δεν ξέρω τι θέλει η ομάδα και τι θα γίνει σε ένα χρόνο από τώρα. Το μόνο που έχω στα πλάνα μου τώρα, είναι η εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω για ποια ομάδα θα αγωνίζομαι μετά από ένα χρόνο».

Για το ότι είχε προτάσεις: «Ναι. Δεν ήθελα να φύγω όμως έτσι, με την εικόνα της περσινής χρονιάς. Όταν φύγω θα το κάνω με τον καλό τρόπο…»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ