2012-07-07 16:40:20
Φωτογραφία για Μία ορχήστρα από κόρνες ΜΙΝΙ επί σκηνής
Λονδίνο. Τα βλέμματα όλου του κόσμου στράφηκαν στο Λονδίνο, καθώς η Μεγάλη Βρετανία γιόρτασε το Diamond Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Με το γνωστό πλέον μήνυμα “God Save the Queen”, η Βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται προ των πυλών για το επόμενο σημαντικό γεγονός που θα διαρκέσει από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Λίγες εβδομάδες πριν οι παγκοσμίως κορυφαίοι αθλητές αρχίσουν να καταφθάνουν στο Λονδίνο, το ΜΙΝΙ UK και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου επιχείρησαν να δώσουν στο Βρετανικό εθνικό ύμνο μία διαφορετική διάσταση. Εννέα επαγγελματίες μέλη της διάσημης ορχήστρας και οι κόρνες εννέα ειδικών εκδόσεων MINI London 2012 συμμετείχαν στο εγχείρημα. Το αποτέλεσμα: μία ζωηρή μουσική εκτέλεση που θα τονώσει τη Βρετανική Ολυμπιακή ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει μετάλλια στο πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Οι οπαδοί του MINI για τους οποίους το Βρετανικό premium μικρό αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα cult μοντέλο αλλά και πολιτιστικός πρέσβης θα μπορούν να δείξουν την επιδοκιμασία τους … ‘τραγουδώντας’.


Ο καλός συντονισμός και η δεξιοτεχνία των έμπειρων μουσικών είχαν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή ενός απόλυτα αρμονικού ήχου από τα ΜΙΝΙ. Υπό τις οδηγίες του μαέστρου Gareth Newman, οι μουσικοί της ορχήστρας – οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν απολαυστικά ακούσματα με τρομπέτες, τρομπόνια και κλαρινέτα - έπαιξαν τις κατάλληλες νότες στις κόρνες των ΜΙΝΙ. «Πρώτη φορά επιχειρούμε να παίξουμε ένα κομμάτι μόνο με κόρνες και ήταν μία απολαυστική και μοναδική εμπειρία για εμάς ως μουσικούς» δήλωσε ο Newman μετά την ηχογράφηση, την οποία μπορείτε να δείτε στο Internet στο σύνδεσμο http://tinyurl.com/cwjwwbk.

Έγγραφα για download:

MINI horn ensemble takes to the stage (PDF, EL , 94,27 KB)

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο λουκέτο επί Σημίτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο λουκέτο επί Σημίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ