2012-07-07 17:50:05
Φωτογραφία για Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΗΠΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
Με άρθρο/μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ (γνωστός από την μήνυση στους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο και τις κόντρες του με τον Άδωνι Γεωργιάδη) γιατρός Δ.Αντωνίου έγραψε το εξής κείμενο Δεν εξηγείται αλλιώς: Στην Βουλή πρέπει γίνεται χημικός ψυχολογικός ευνουχισμός δια αοράτων χημικών αεροψεκασμών!

Δεν είδατε πως μεταλλάχθηκε η Χρυσή Αυγή? Από ένα «επαναστατικό», «ανισυστημικό» κόμμα, οι εκπρόσωποί της παρουσιάζονται στα ΜΜΕ στυλιζαρισμένοι, με γωνία ¾, με άψογο κούρεμα, με πανάκριβα κουστούμια, σφιχτοδεμένες άψογα γραβάτες κι εκφέροντες έναν λόγο στρογγυλεμένο, «ευπρεπή» στα όρια της υποτέλειας και σίγουρα πέρα των ορίων της δουλοπρέπειας και του φόβου απόρροια μιας αοράτου ανασφάλειας!!

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι έκαναν κι αυτοί γαργάρα το θέμα της εκκρεμούσης στην Βουλή μήνυσης για Εσχάτη Προδοσία για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας σε ξένες δυνάμεις, θέμα το οποίο ήταν η σημαία της ΧΑ στον προεκλογικό της λόγο! Αντί λοιπόν η ΧΑ να προτάξει των πάντων το θέμα της αποτίναξης της κατοχής της χώρας, προτάσσοντας ΑΜΕΣΑ και στον εντονότερο δυνατό βαθμό, το παραπάνω θέμα με την έναρξη των εργασιών της Βουλής, αυτή αντίθετα ασχολείται προσχηματικά και υποτελώς με την ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της κατοχής και σκλαβιάς στην χώρα, προβάλλοντας το θέμα κατάργησης του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες!
. Και κάτι τελευταίο: Αν δεν προτάξεις σε απόλυτη προτεραιότητα το παράνομο της παρούσας κυβέρνησης, λόγω της εκκρεμούσας ποινικής υπόθεσης εναντίον της για εσχάτη προδοσία και την εξακολούθησή της με την εφαρμοζομένη πολιτική της, αλλά άλλα πράγματα (π.χ. νόμο για τους μετανάστες), τότε νομιμοποιείς την κυβέρνηση αυτή και την κατοχή της χώρας.

Έκπληξης και Οργή…κι ερωτηματικά Κι εσύ λαέ….είσαι σε σύγχιση και πανικό…δεν βρίσκεις πουθενά λιμάνι. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τον εαυτό μου με αυτά που βλέπω. Εμπιστευόμαστε μόνο το ΧΑΟΣ….

Δημ. Αντωνίου
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ