2012-07-07 20:00:03
Φωτογραφία για Αποκάλυψη ...Σε Γιάννενα και άλλες πόλεις της Ηπείρου...αλλεπάλληλες εξαφανίσεις πανάκριβων επαγγελματικών 4Χ4.
Δεν είναι φήμη, ούτε βγαλμένο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας ή κάποιας αστυνομικής ταινίας πλοκής και μυστηρίου, συμβαίνει εδω και καιρό στα Γιάννενα τα περίχωρα και άλλες πόλεις και χωριά της Ηπείρου και πολλά αρμόδια στόματα παραμένουν κλειστά Το πράγμα έχει αγριέψει επικίνδυνα και η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...

Σήμερα θα αποκαλύψουμε ένα μικρό μέρος απο την δράση της πλήρως οργανωμένης σπείρας και ας το διαψεύσουν κατηγορηματικά οι αρμόδιες αρχές...

Στην Ήπειρο εδω και λίγους μήνες δρα μια απίστευτα φοβερή και τρομερή εγκληματική οργανωμένη και αφού βάζουν στο μάτι πανάκριβα επαγγελματικά 4Χ4 μετά τα εξαφανίζουν..

Καταρχήν για να μιλάμε με στοιχεία θα αναφέρουμε ενα μικρό παράδειγμα πανάκριβων επαγγελματικών 4Χ4 που έχουν εξαφανιστεί για να πάρετε μια ιδέα τι ακριβώς παίζεται και περισσότερο για να φανταστείτε πως δρα αυτή η εγκληματική οργάνωση που εχει τρομοκρατήσει και καταστρέψει οικονομικά πολλές αγροτικές και επαγγελματικές οικογένειες σε ολόκληρη την Ήπειρο.


Στην πόλη των Ιωαννίνων δείτε μερικά πανάκριβα 4χ4 που έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, στην περιοχή ανατολής 2 mitsubishi L 300 4χ4, 2 nissan navara 4χ4, στην ελεούσα ενα van 4χ4 toyota , στην περιοχή της κρανούλας ενα toyota hi loux 4x4, στην περιοχή του αεροδρομίου και στο πέραμα 2 volkswagen taro 4x4.. αυτά για να πάρετε μια μικρή ιδέα στο τι συμβαίνει..

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης οπως προαναφέραμε δεν σταματά στα Γιάννενα. Απο τις πληροφορίες που μας έρχονται τα πανάκριβα επαγγελματικά 4χ4 τα όποια έχουν εξαφανιστεί απο την περιοχή της ΄Αρτας ξεπερνάνε τα 15. Σε Πρέβεζα και Φιλλιπιάδα τα εξαφανισμένα 4χ4 έχουν φτάσει τα 10.

Τώρα το πως ακριβώς δρά αυτή η πρωτοφανής εγκληματική οργάνωση κάνεις δεν μπορεί να πει περισσότερα με απόλυτη ασφάλεια. Πολλές υποψίες υπάρχουν οτι τα περισσότερα αυτοκίνητα τεμαχίζονται και φορτώνονται σε φορτηγά με κατεύθυνση την Βουλγαρία, βοηθώντας το όλο αυτό σενάριο οτι η Εγνατία οδός και τα σύνορα προς Βουλγαρία δεν ελέγχονται.

Το σενάριο αυτό που ακούγεται έχει να κάνει με το οτι δεν έχει βρεθεί ούτε ένα απ τα κλεμμένα πανάκριβα επαγγελματικά 4χ4... επίσης υποψίες υπάρχουν οτι κάποια απ τα πανάκριβα 4χ4 ισως να βρίσκονται και μέσα στην Αλβανία.

 http://iasonmpimpos.blogspot.gr/2012/07/44.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ