2012-07-12 10:21:24
Φωτογραφία για Μάχη για τη ζωή δίνουν τα δυο ανήλικα παιδάκια που χτύπησε ασυνείδητος 22χρόνος οδηγός μοτοσυκλέτας στην Πατησίων.Συνελήφθη στην οικία του ο δράστης.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων δυο παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν από ασυνείδητο μοτοσικλετιστή που αρχικά διέφυγε και εν συνεχεία συνελήφθη.

Το τροχαίο συνέβη νωρίς το πρωί, στη Πατησίων και Τροίας όταν μια γυναίκα μαζί με τα δυο της παιδιά επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη καθώς τα τρία θύματα έπεσαν αιμόφυρτα στο δρόμο ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε! Τα αδέλφια, 7 ετών δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, διακομίσθηκαν στο Παίδων όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνουν μάχη με τη ζωή.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η άτυχη μητέρα.Τα άτυχα θύματα, προέρχονται από χώρα της Ευρώπης. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μοτοσικλετιστή, ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια της λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος οδηγός στιγμές πριν παρασύρει τα τρία θύματά του, είχε παρασύρει και έναν ποδηλάτη στην οδό Κοδριγκτώνος.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ