2012-07-12 10:54:06
Φωτογραφία για H... ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ McLAREN! *BINTEO*
Η McLaren δημιούργησε το πρώτο επεισόδιο κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστές τους οδηγούς της και στόχο να προσελκύσει θαυμαστές όλων των ηλικιών!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η McLaren, καθώς, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του ρο "sport24.gr", συμφώνησε με πασίγνωστη εταιρεία παράγωγης για την δημιουργία κινούμενων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους οδηγούς της.

Με αφορμή το γκραν πρι στην Βρετανία, που είναι και η βάση της της Αγγλικής ομάδας, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια που στοχεύει σε θεατές όλων των ηλικιών και μελλοντικούς φαν της ομάδας.

Το επεισόδιο που προβλήθηκε είναι το πρώτο από από τα 12 που πρόκειται να παίξουν , ένα για κάθε γκραν πρι που απομένει μέχρι το τέλος του 2012, σε ένα σύνολο 20 επεισοδίων που αναμένεται να δημιουργηθούν συνολικά και μέσα στο 2013.

Πρωταγωνιστές στο σποτ είναι οι δύο οδηγοί της Αγγλικής ομάδας οι οποίοι δάνεισαν και τις φωνές τους στα καρτούν μαζί με τον κωμικό ηθοποιό Αλεξάντερ Άρμστρονγκ που δάνεισε την φωνή του στο Καθηγητή Q.


Το πρώτο επεισόδιο έχει το όνομα Wheel Nuts και πραγματεύεται την φυσική ανταγωνιστικότητα των δύο οδηγών από τους οποίους ζητείται να δοκιμάσουν ένα νέο αυτοκίνητο.

Φιλοδοξία του Ρον Ντένις , ηγετικό στέλεχος της McLaren, είναι ότι η προσπάθεια θα έχει απήχηση και θα συνεχιστεί ώστε κάποια στιγμή να φτιαχτεί ολόκληρη ταινία.

Σκοπός του είναι η ομάδα να γίνει πιο προσιτή στον κόσμο και να προσελκύσει νέους οπαδούς.

"Είναι αρκετά αναζωογονητικό" δήλωσε.

"Το σχεδιάσαμε για να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει"

Φαίνεται ότι η ομάδα κάνει μια προσπάθειά να έρθει κοντά στον κόσμο της και το πρώτο βίντεο πέτυχε το σκοπό του αφού πήρε άκρως κολακευτικά σχόλια από μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που το έχουν παρακολουθήσει.

Δείτε το...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ