2012-07-16 13:49:54
Φωτογραφία για Η κλήρωση του πρωταθλήματος (live)
Το paokrevolution βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας καθώς ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Ολλανδία.

* Φέτος δε θα έχουμε Α και Β ομάδα ότι είχε δηλαδή συμβεί πέρσι. Κι αυτό γιατί Κέρκυρα και Πανιώνιος θα συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση. Πάντως ο εκπρόσωπος του Παναιτωλικού και του Εργοτέλη είναι εδώ και ελπίζουν σε δικαστική δικαίωση τους μεθαύριο.

* Δεν είναι τυχαίο που επελέγη το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Είναι ουσιαστικά μέσα στον αερολιμένα, φυλάσσεται καλά και δεν κινδυνεύει η Σούπερ Λίγκα από «ντου» οπαδών, ότι δηλαδή μπορούσε να συμβεί αν γινόταν η κλήρωση σε ξενοδοχείο μέσα στην Αθήνα

* Λιτή η σημερινή εκδήλωση λόγω οικονομικής κρίσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι γίνεται μεσημέρι και όχι βράδυ όπου παλαιότερα είχαμε δεξιώσεις και παρεμφερή ή ειδικούς καλεσμένους από το εξωτερικό


* Ειδική αναφορά στην επιτυχία της Εθνικής Νέων θα κάνει ο Μποροβήλος. Μάλιστα υπάρχει και γραπτή του δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Νέων, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι αγκάλιασαν την ομάδα, για τον αγώνα που έδωσαν στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κάτω των 19 Ετών. Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν και έμαθαν ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Super League. Σε μια περίοδο κρίσης, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας μας κάτω των 19 Ετών, έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες».

* Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 25 Αυγούστου αλλά πιθανώς να αρχίσει μια μέρα νωρίτερα αφού το συνδρομητικό πιέζει για έναν αγώνα κάθε Παρασκευή. Μετά τη δεύτερη αγωνιστική θα υπάρχει η πρώτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).

* Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, έχει αποφασιστεί να δοθούν ειδικοί κλειδάριθμοι προκειμένου να μην διεξαχθούν απανωτά τα ντέρμπι, αλλά να είναι διασκορπισμένα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης υπάρχει μέριμνα ώστε οι πιθανότητες διεξαγωγής κάποιου μεγάλου αγώνα στην εκκίνηση της σεζόν να είναι μειωμένες.  Κλειδάριθμοι θα δοθούν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έχουν κοινή έδρα το ΟΑΚΑ, όπως και σε ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς έχει ζητηθεί από τις αρχές στη Θεσσαλονίκη να μην αγωνίζονται ταυτόχρονα εντός έδρας για λόγους ασφαλείας.
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ