2012-07-16 16:06:37
Φωτογραφία για Εκτός έδρας πρεμιέρα οι «αιώνιοι»
Δεν έβγαλε ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «αιώνιους» να έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες. Προτελευταία αγωνιστική (14η) το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, από την κλήρωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Sofitel», το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στην διαδικασία ωστόσο θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι 18 και όχι 16 ομάδων, όσες δηλαδή συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι δύο που... περισσεύουν είναι ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός, παρά το γεγονός ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι μέλη της Football League.

Ο λόγος είναι ότι έχουν κινηθεί νομικά κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, διεκδικώντας έτσι μέσω της δικαστικής οδού την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία. Η υπόθεση βέβαια θα εκδικαστεί σε δύο ημέρες, οπότε και θα μάθουμε τις τελικές αποφάσεις.

Παράλληλα στις... ιδιαιτερότητες της σημερινής κλήρωσης, εντάσσεται και το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο θέμα της εξασφάλισης άδειας συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόκειται για τις ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο, που θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν καλύψει τις οφειλές τους προς το δημόσιο, κάτι που αν δεν γίνει, είναι αρκετά πιθανό να επιφέρει τον υποβιβασμό τους.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΟΝΤΑ Ο ΝΕΜΕΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΟΝΤΑ Ο ΝΕΜΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ