2012-07-16 17:36:53
Φωτογραφία για Κατίδης και Σταφυλίδης στα 10 καλύτερα ταλέντα του Euro U-19
Δημοσίευμα της UEFA αναφέρει 10 ποδοσφαιριστές που προσέλκυσαν πάνω τους τα βλέμματα στο Euro 2012 Κ19 και σε αυτή τη λίστα συγκαταλέγονται και οι Κώστας Σταφυλίδης και Γιώργος Κατίδης. Δείτε ποιοι είναι οι υπόλοιποι.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την Ισπανία να κερδίζει την Ελλάδα με 1-0 και να διατηρεί το στέμμα της.

Έτσι μία μέρα μετά η UEFA μέσω της ιστοσελίδας της έκανε ένα αφιέρωμα σε 10 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η χώρα μας έχει δύο εκπροσώπους στην καλύτερη 10άδα, ενώ τόσους έχει μόνο η Ισπανία. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά είχαν από έναν εκπρόσωπο.

Από την Ελλάδα οι δημοσιογράφοι της UEFA επέλεξαν τον Γιώργο Κατίδη, αρχηγό της Εθνικής μας, και τον Κώστα Σταφυλίδη. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και αυτό αναγνωρίστηκε.


"Ο Έλληνας αρχηγός σκόραρε τρεις φορές στα τελικά, δύο εκ των οποίων στο καθοριστικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Πορτογαλία, μέσω του οποίου οι φιναλίστ του 2007 προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη στον ημιτελικό με την Αγγλία, όταν η Ελλάδα έμεινε με 10 παίκτες"ήταν το σχόλιο για τον Κατίδη, ενώ για τον Σταφυλίδη το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν ήταν στην ήττα της πρεμιέρας από την Ισπανία λόγω τιμωρίας, αλλά απέδειξε πως άξιζε που γύρισε. Είναι ένας επιθετικός μπακ που προκαλούσε ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες με τις πολύ καλές σέντρες του και τα στημένα του".

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τη 10αδα είναι οι Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ (Γαλλία), Μπρούμα (Πορτογαλία), Ζεράρντ Ντεουλοφέου,Πάκο Αλκαθέρ(Ισπανία), Έρικ Ντάιερ (Αγγλία), Ντόμαγκοϊ Πάβιτσιτς (Κροατία) και Καρλ Έερικ Λούιγεντ (Εσθονία),Νίκολα Νίνκοβιτς(Σερβία).
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ