2012-07-17 01:37:14
Φωτογραφία για Για κίνδυνο λαϊκής εξέγερσης κάνει λόγο ο Καμμένος
«H Κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική ειδάλλως αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση η οποία δε θα έχει γυρισμό. Ή λοιπόν γίνεται τώρα... αλλαγή αυτής της πολιτικής ή από κει και πέρα αυτό το οποίο φαίνεται, είναι ότι η ύφεση θα μεγαλώνει, η ανεργία θα φτάσει σε δυσβάστακτα πλέον ποσοστά και θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι τα περί διαπραγμάτευσης «δεν τα πιστεύει πλέον κανείς ,ακόμη κι αυτοί που ψήφισαν τα τρία κόμματα της κυβέρνησης».

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας από ραδιοφώνου, τάχθηκε υπέρ της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου, αν και όπως είπε περιμένει πρώτα να τη δει, ενώ στο ερώτημα για την πρώτη αίσθηση που του έχει αφήσει η νέα κυβέρνηση είπε: «Δεν έχει ξαναγίνει να παραμένει κλειστή η Βουλή και να έχουν περάσει τόσες εβδομάδες. Δεν έχουμε τη δυνατότητα για ερωτήσεις και κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Και σημείωσε: «Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων δεν έχει όρεξη ν' ανοίξει το ναό της Δημοκρατίας. Όταν η Βουλή παραμένει κλειστή, τότε δε μιλάμε για δημοκρατία όπως την έχει συνηθίσει ο δυτικός κόσμος και ο ελεύθερος κόσμος, αλλά για μια κυβέρνηση η οποία εκτελεί εντολές από το εξωτερικό».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ