2012-07-17 07:49:13
Φωτογραφία για Σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή 5,6 κιλών χασίς
Ένας εισαγωγέας ναρκωτικών συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην παραμεθόριο περιοχή της Καστοριάς, την ώρα που... επιχειρούσε να περάσει μεγάλη ποσότητα χασίς.

Δράστης είναι ένας 25χρονος Αλβανός, για τον οποίο οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι πρόκειται να περάσει τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία στην Ελλάδα. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, έστησαν μπλόκο σε δασική περιοχή της Διποταμίας και μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε ότι κατείχε έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 590 γραμμαρίων. 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Χασισοφυτεία στο Τσοτύλι

Στο μεταξύ, ημεδαπός άνδρας στο Τσοτύλι, διατηρούσε ολόκληρη χασισοφυτεία στο οικόπεδό του.

Χτες κατά τις πρωινές ώρες, στο Τσοτύλι Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης ένας 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης. Συγκεκριμένα, ο δράστης κατελήφθη να καλλιεργεί στο οικόπεδο 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 70 εκατοστά έως 1,70 μέτρα. Στη συνέχεια και σε νομότυπη έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 50χρονου βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν τα 19 δενδρύλλια κάνναβης και 62 σπόροι κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Μικροποσότητα στα Κοίλα

Εξάλλου, προχτές κατά τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, συνέλαβαν στα Κοίλα Κοζάνης, τρεις ημεδαπούς 19, 18 και 17 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα 2,4 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ