2012-07-17 10:17:03
Φωτογραφία για Ράμπο του ΕΟΠΥΥ για τις αναρρωτικές-μαϊμού
Ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει την υπόθεση με τις αναρρωτικές άδειες μαϊμού που ... μοιράζονταν απλόχερα στο ΙΚΑ Ηρακλείου και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την πόλη προκειμένου να ερευνήσει εκ των έσω την υπόθεση-σκάνδαλο.

Για την εξέλιξη ενημερώθηκε χθες η διοίκηση του τοπικού παραρτήματος του ΙΚΑ από τα ... κεντρικά, με τον Γεράσιμο Βουδούρη να επισημαίνει ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί από ειδικό κλιμάκιο.

Εξάλλου, πρόκειται για μία ακόμη σκανδαλώδη υπόθεση που αποτυπώνει τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα και προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Η υπόθεση αφορά ασφαλισμένους που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία λάμβαναν αναρρωτικές άδειες ενώ εξακολουθούσαν να εργάζονται.

Στην υπόθεση εμφανίζεται ως εμπλεκόμενη και υπάλληλος του ΕΟΠΥΥ η οποία χορηγούσε αναρρωτικές άδειες στην κόρη της.

Στο στόχαστρο του ειδικού κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ που αναμένεται μέσα στο ... κατακαλόκαιρο στην Κρήτη αναμένεται να βρεθούν και άλλοι φάκελοι με «οσμή» σκανδάλου όπως είναι ο αριθμός ρεκόρ που εμφανίζει το νησί στις συντάξεις αναπηρίας, αλλά και ο μεγάλος αριθμός των ατόμων που λάμβαναν συντάξεις νεκρών συγγενών τους.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και Τζιμπούρ και Μανωλάς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και Τζιμπούρ και Μανωλάς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ