2012-07-17 12:00:12
Φωτογραφία για Απέκτησε τον μέσο Ηρακλή ο Άρης
Ο Αρης προσπαθεί να ολοκληρώσει το ρόστερ και το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Ηρακλή.

Ο 23χρονος παίκτης που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Κορωπίου και Καλλιθέας, βρέθηκε στα γραφεία, συμφώνησε σε όλα με τους κίτρινους και υπέγραψε το συμβόλαιό του, διάρκειας δύο ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και κεντρικός αμυντικός, έχει γεννηθεί στις 16 Μαίου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2007. Την επόμενη χρονιά είχε 14 συμμετοχές με το Κορωπί, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλλιθέας έχοντας 91 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ηρακλής: «Απο τις μεγαλύτερες ομάδες ο Αρης»

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Ανδρέας Ηρακλής μίλησε στο www.arisfc.gr σημειώνοντας: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών με πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια». 

πηγή : sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ