2012-07-17 12:26:04
Φωτογραφία για Αθλήτρια μπορεί και να γεννήσει κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων!
Η σκοποβόλος Νουρ Σουριάνι Μοχάμεντ Ταΐμπι θα αγωνιστεί με την παρουσία μαιευτήρα στο Λονδίνο.

Είναι έγκυος και κρατάει και όπλο! Η ιστορία της Νουρ Σουριάνι Μοχάμεντ Ταΐμπι, σκοποβόλου από τη Μαλαισία, είναι πραγματικά ιδιαίτερη.

Η 29χρονη θα γράψει διπλή ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Βλέπετε, πρώτη φορά θα εκπροσωπήσει γυναίκα τη Μαλαισία στη σκοποβολή, ενώ θα αγωνιστεί και με… παρέα στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι.

Την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων η Νουρ θα έχει μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δύο μέρες μετά την πρόκριση της σε αγώνες της Ντόχα έμαθε πως κυοφορεί το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

Πιστεύεται πως είναι η πρώτη αθλήτρια σε ενδιαφέρουσα που θα αγωνιστεί στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Στους χειμερινούς έχουν λάβει μέρος τρεις εγκυμονούσες αθλήτριες με πιο πρόσφατο παράδειγμα στο κέρλινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βανκούβερ το 2010.


Η Νουρ έκανε αγώνα, προκειμένου να πείσει την ολυμπιακή επιτροπή της χώρας της να μη της στερήσει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση. Δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την υγεία της και εκείνη του παιδιού. Στο Λονδίνο θα συνοδεύεται από μαιευτήρα-γυναικολόγο για κάθε ενδεχόμενο.

Παρά το μεγάλο βάρος η ίδια η αθλήτρια πιστεύει πως η εγκυμοσύνη την έχει βοηθήσει να κάνει σταθερές βολές και ονειρεύεται να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

«Για εμένα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής μου. Αν εγκατέλειπα το όνειρο μου, ποιός ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί; Αν περιμένω τέσσερα χρόνια ακόμα (σ.σ. για τους αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο), ίσως να μην έχω την ευκαιρία ξανά», δήλωσε η Νουρ.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση της. «Προς το παρόν το στομάχι μου είναι δημοφιλέστερο από εμένα. Όταν μεγαλώσει η κόρη μου, γνωρίζω ήδη τί ακριβώς θα της πω: «Είσαι πολύ τυχερή, αγέννητη ακόμα έλαβες μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ