2012-07-17 15:07:40
Φωτογραφία για Καταρρέουμε; Σχεδόν αδύνατον να καλυφθεί το ποσό των 11,5 δισ. λέει ο Βενιζέλος!
Την εκτίμησή του ότι είναι σχεδόν αδύνατον να καλυφθεί το ποσό των 11,5 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FΜ Ο κ. Βενιζέλος απέδωσε την αδυναμία αυτή στην επιδείνωση της ύφεσης, προσθέτοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα και των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν οι προβλέψεις της τρόικας, οι οποίες διαψεύδονταν και κάθε φορά, χρειάζονταν προσαρμογές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι αν η δημοσιονομική προσαρμογή «απλωθεί» σε 4,5 χρόνια από σήμερα ο στόχος των πρωτογενών πλεονασμάτων θα είναι περισσότερο εφικτός, ενώ ταυτόχρονα, όπως είπε, θα έχουμε και θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε την ανάγκη η Ελλάδα να συγκροτήσει από μόνη της ένα νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, σημειώνοντας ότι πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και να το εντάξουμε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αναφορικά με το αν υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα εκ του μη όντως, αν και αποδοκίμασε εμμέσως την επίμαχη δήλωσή του, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει προγραμματικές δηλώσεις τις οποίες ανέγνωσε ο πρωθυπουργός, έχει και προγραμματική συμφωνία των κομμάτων και αυτά είναι που ισχύουν.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ